De Vox App

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Leuk dat je Vox leest! Om al onze artikelen en video’s altijd binnen handbereik te hebben, is er de Vox App. Hier leggen we graag uit hoe je die toevoegt aan je startscherm.

Het mooie is: je hoeft niks te downloaden. Onze app werkt via de browser van je telefoon, tablet of pc. Hieronder lees je per besturingssysteem hoe je de app installeert.

iOS / Safari
Klik op het vierkantje met het pijltje naar boven in de browserbalk onderaan het scherm en kies voor ‘Zet op beginscherm’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van de app kan wijzigen. Door op ‘Voeg toe’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Google Chrome (desktop)
Klik rechtsboven in de browser op de 3 puntjes, ga vervolgens naar ‘Meer hulpprogramma’s’ en kies voor ‘Snelle link maken’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Maken’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Google Chrome (Android)
Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser en kies voor ‘Toevoegen aan startscherm’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Toevoegen’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Internet Explorer (Microsoft Edge)
Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser, ga naar ‘Apps’ en klik hier op ‘Deze site installeren als een app’. Vervolgens krijg je een pop-up te zien waar je, indien gewenst, de naam van je webapp kan wijzigen. Door op ‘Installeren’ te klikken, wordt de app toegevoegd aan je startscherm.

Android Browser
Klik op de 3 puntjes rechtsboven in de browser en kies voor ‘Toevoegen aan startscherm’. De app is direct terug te vinden op je startscherm.

Helaas is het niet mogelijk om gebruik te maken van onze app via Safari op een desktop.

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!