Redactie

Vox is het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit. Op papier verschijnt Vox elf keer per jaar, online dagelijks.

Redactie Vox Magazine
Thomas van Aquinostraat 2
6525 GD Nijmegen (bezoekadres)
6500 HC Nijmegen (postadres)
E-mail: redactie@vox.ru.nl
Telefoon: 024-3611892

De onafhankelijkheid van Vox wordt bewaakt door de redactieraad, bestaande uit Hanneke Spath (voorzitter), Jos Joosten, Barbara Franke, Carla van Wely, Paul Deneer, Mira Rasing (student), Klaas Landsman, Francesca Assher (student), Martijn Gerritsen (adviserend lid) en Marian Bogaard (secretaris).

Annemarie Haverkamp

Annemarie Haverkamp werkte eerder als verslaggever, columnist en redactiechef bij dagblad de Gelderlander. Ze is drs in de culturele antropologie en nogal reislustig. In 2011 verliet ze de krant om hoofdredacteur van Vox te worden.

Bekijk profiel

Jozien Wijkhuijs

Jozien is freelance journalist. Ze werkte eerder bij Univers, het magazine van Tilburg University. In 2012 studeerde ze aan de Radboud Universiteit af in de Literatuurwetenschap. Bij Vox houdt ze zich bezig met internationalisering en Engelse berichtgeving.

Bekijk profiel

Leoni Andriessen

Leoni Andriessen werkte en woonde de afgelopen jaren in Barcelona als videograaf en documentairemaker. Nu maakt ze video's voor Vox. Ze woont in Eindhoven maar heeft Nijmeegse roots.

Bekijk profiel

Martine Zuidweg

Martine Zuidweg schreef voor verschillende regionale dagbladen. Tot ze na een paar jaar klaar was met het vluchtige nieuws en behoefte had aan meer verdieping. Als wetenschapsredacteur schreef ze later voor landelijke kranten, sinds 2007 werkt ze bij Vox.

Bekijk profiel

Mathijs Noij

Mathijs Noij houdt zich bij Vox bezig met online nieuwsverslaggeving. In het verleden werkte hij als dagbladjournalist bij de Volkskrant en De Persdienst. De Radboud Universiteit leerde hij kennen als student sociale geografie.

Bekijk profiel

Paul van den Broek

Paul van den Broek kent de Radboud Universiteit als geen ander. Lang geleden was hij zelf student sociale geografie. Bij Vox is Paul de man van de dossiers. Als docent geeft hij zijn journalistieke ervaring door.

Bekijk profiel