Redactie

Vox is het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit. Op papier verschijnt Vox elf keer per jaar, online dagelijks.

Redactie Vox Magazine
Thomas van Aquinostraat 4.00.06B
6525 GD Nijmegen (bezoekadres)
6500 HC Nijmegen (postadres)
E-mail: redactie@vox.ru.nl
Telefoon: 024-3611892

De onafhankelijkheid van Vox wordt bewaakt door de redactieraad, bestaande uit Hanneke Spath (voorzitter), Jos Joosten, Barbara Franke, Carla van Wely, Paul Deneer, Mira Rasing (student), Klaas Landsman, Francesca Assher (student), Martijn Gerritsen (adviserend lid) en Marian Bogaard (secretaris).

Annemarie Haverkamp

Annemarie Haverkamp werkte eerder als verslaggever, columnist en redactiechef bij dagblad de Gelderlander. Ze is drs in de culturele antropologie en nogal reislustig. In 2011 verliet ze de krant om hoofdredacteur van Vox te worden.

Bekijk profiel

Jozien Wijkhuijs

Jozien is freelance journalist. Ze werkte eerder als international editor bij Univers, het magazine van Tilburg University. In 2012 studeerde ze aan de Radboud Universiteit af in de Literatuurwetenschap. Bij Vox houdt ze zich bezig met internationalisering en de Engelse berichtgeving.

Bekijk profiel

Martine Zuidweg

Martine Zuidweg schreef voor verschillende regionale dagbladen. Tot ze na een paar jaar klaar was met het vluchtige nieuws en behoefte had aan meer verdieping. Als wetenschapsredacteur schreef ze later voor landelijke kranten, sinds 2007 werkt ze bij Vox.

Bekijk profiel

Mathijs Noij

Mathijs Noij schreef onder meer voor De Volkskrant, De Groene Amsterdammer, The Post Online en De Persdienst. Bij Vox houdt hij zich bezig met de nieuwsverslaggeving. De Radboud Universiteit leerde hij kennen als student sociale geografie.

Bekijk profiel

Paul van den Broek

Paul van den Broek kent de Radboud Universiteit als geen ander. Lang geleden was hij zelf student sociale geografie. Bij Vox is Paul de man van de dossiers. Als docent geeft hij zijn journalistieke ervaring door.

Bekijk profiel

Tim Van Ham

Tim van Ham komt uit Tilburg en studeerde journalistiek en conflictstudies. Binnen de redactie van Vox ligt zijn focus op het studentenleven. Tim is daarnaast freelancer voor onder meer KIJK en De Wereld Draait Door.

Bekijk profiel