Nanne Migchels en Henning Meredig winnen Universitaire Onderwijsprijs 2023

21-03-2024

Tijdens De Onderwijsdagen de Universitaire Onderwijsprijzen uitgereikt. Een onderscheiding voor Radboud-docenten die een ‘persoonlijke, excellente onderwijsprestatie hebben geleverd om de zichtbaarheid en de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren’.

Dit jaar ging de seniorprijs naar Nanne Migchels, universitair docent Marketing aan de faculteit der Managementwetenschappen. ‘Nanne heeft een indrukwekkend netwerk van oud-studenten, zij worden betrokken als buddies bij het onderwijs. Daarmee legt hij een connectie tussen generaties en de samenleving’, aldus de de jury over Migchels. Henning Meredig, docent en wetenschappelijk medewerker van de afdeling Duits aan de faculteit der Letteren, won de talentprijs. De jury roemt vooral zijn extra inzet voor de ontwikkeling van onderwijs en studenten in een internationale setting.

Beide ontvingen een oorkonde en een geldbedrag van 3.000 euro. Dit bedrag moeten zij voor twee derde inzetten voor de verbetering van het onderwijs, de rest mogen zij besteden naar eigen inzicht.

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!