Studenten en personeel RU schitteren op Stevensloop

19-03-2018

Ondanks het koude weer stonden gisteren 6.500 lopers aan de start van de Stevensloop. Studenten en personeel van de Radboud Universiteit haalden verschillende ereplaatsen in de wedstrijden over 5, 10 en 21 kilometer die door de binnenstad en over de bruggen over de Waal voeren.

Wesley Mols, student aan de bètafaculteit, won de halve marathon bij de mannen in een gezien de omstandigheden knappe tijd van 1 uur en 12 minuten en 19 seconden. Bij de vrouwen finishte Lucie van Genugten van het Radboudumc als derde.

Op de 10 kilometer liep studente management Irene van Lieshout naar de tweede plek. Miranda Boonstra, docente bij het Sportcentrum, ging met de derde plaats aan de haal. Op de kortste afstand, de vijf kilometer, finishte studente medische wetenschappen Marleen Meij als derde bij de vrouwen. Bij de mannen stond bètastudent Kamiel Jacobs als tweede op het podium.