Dossier

De race door doolhof TvA

16 jan 2018 ,

Twee teams, één verlaten straat. De ultieme uitdaging: wie vindt als snelste drie locaties in het doolhof dat de Thomas van Aquinostraat heet?

De gebouwen aan de Thomas van Aquinostraat zijn zo goed als verlaten. Wie er rondloopt, vindt hoogstens nog een achtergelaten plant en wat rommel. Het straatje staat sinds de bouw ervan bekend als levensgroot doolhof. Nu wacht het niets anders dan de sloopkogel.

De Radboud Universiteit neemt morgen afscheid van de Thomas van Aquinostraat. Tijdens TvA Tribute, vanaf 16.00 uur, komen studenten en medewerkers nog een keer samen in TvA. Ditmaal niet voor studie of werk, maar om een feestje te bouwen. Er staan activiteiten op het programma als lasergamen, escape rooms, silent disco, sumoworstelen en karaoke.

Vox nam alvast een voorschot op dit afscheidsfeest. Twee teams, bestaande uit studenten die niet bekend zijn met de gebouwen in de straat, gingen de uitdaging aan. Zigzaggend door de gangen, trappenhuizen en kelders legden zij zo snel mogelijk een parcours af. Wie vindt als eerste de drie locaties in doolhof TvA?

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!