Doet de RU aan product placement? Check deze playlist

23 feb 2019 ,

Wie dacht dat ‘name droppen’ alleen bestemd was voor grote merken, zou het weleens mis kunnen hebben. Vox ontdekte dat de Radboud Universiteit haar marketingteam goed aan het werk heeft gezet. De invloed lijkt te reiken tot de diepste krochten van Spotify. Zelfs de Zuid-Koreaanse rap rock band N.Flying was bereid de naam van de universiteit in maar liefst twee nummers op te nemen.

Vraagtekens zijn wel te zetten bij de boodschap die de RU wil verspreiden. Wat dragen Boo are you satisfied en R U a cop bij aan de universitaire eenheid? Of zijn deze teksten nieuwe uitingen van de campagne Change Perspective?

Voor wie geen moeite heeft met onvervalste marketing: geniet van een (zeer gevarieerde en uitgebreide) verzameling van rasechte RU-muziek.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

3 reacties

 1. Identiteitspolitiek schreef op 23 februari 2019 om 15:08

  Waar zijn de reacties? Heeft er nog steeds niemand dit nieuwsartikel geïnterpreteerd als onderdeel van de ondergang van het avondland? Dit is toch overduidelijk onderdeel van het cultuurmarxistisch complot!?

 2. Beau ter Ham schreef op 23 februari 2019 om 19:04

  Dit moet haast wel het meest onzinnige Vox-artikel wat ik de afgelopen jaren heb gelezen zijn. Een journalistiek hoogstandje, chapeau dames!

 3. Take schreef op 24 februari 2019 om 22:15

  Wat is “rasechte RU-muziek”? Moeten we van de Radboud-promotors rasecht zijn? Arisch?

  Kan er nu alstublieft gestopt worden met de grootschalige identiteitsfraude? Hier wordt niemand beter van. Liever goed onderwijs en een betrouwbare informatievoorziening! Maak een einde aan de Trump & Wittebol-verzinsels en de dubieuze show van maffiose en rechts-extremistische dubbelgangers! Laat Nederland weer een waarachtige democratie zijn met goede sociale voorzieningen en kwalitatief hoogstaande universiteiten waar intelligente studenten worden opgeleid om zelfstandig en kritisch na te denken. Geen uitschot uit de USA.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!