En toen liepen er opeens twee alpaca’s over de campus

13 sep 2018

Twee bijzondere gasten trokken gisteren de aandacht op de Radboud Universiteit. De donzige alpaca's waren naar de campus gehaald om de filmavond van Cultuur op de Campus op te leuken.

‘Wat kost het om ze mee te nemen voor in de achtertuin?’ was de meest gestelde vraag gisteravond, tijdens de filmavond van Cultuur op de Campus. Niet de vertoonde film, maar de twee alpaca’s trokken de meeste aandacht bij het Cultuurcafé.

De twee alpaca’s kwamen van de alpaca-farm in Vorstenbosch en stonden er ter ere van de Zuid-Amerikaweek van de cultuurclub. ‘We wilden mensen trekken en hadden geld over, dus hebben we de alpaca’s laten komen’, aldus Aimee van Zutphen, voorzitter van de filmcommissie, gisteravond. Ze pasten volgens haar mooi bij het thema en de vertoonde film, The Emperor’s New Groove.

Dennis Stoel, student natuurkunde, is helemaal fan van de beesten. Het liefst had hij er twee mee naar huis genomen, vertelde hij. ‘Je hebt 1.000 vierkante meter nodig om ze te houden, zoveel ruimte heb ik helaas niet.’

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands