Feesten omdat het kan: foute hitjes knallen over het Honigterrein tijdens de Introshow

26 aug 2021 ,

Twee keer anderhalf uur knalden de foute hitjes gisteren over het Honigterrein. Eindelijk kon er weer gedanst worden. Hoewel de coronaregels nog veel beperkingen opleggen, staat deze introductie vooral in het teken van wat wél weer kan. En daarom maakten de mannen van Loco Loco Discoshow er tijdens de Radboud Introshow als vanouds een feestje van.

Gisteren waren de eerste twee optredens van de feestband en tot en met zaterdag volgen er nog zeven. Elk optreden is toegankelijk voor steeds een nieuwe groep van maximaal 750 personen. De show vervangt het festival, waar in juli een streep doorging vanwege aangescherpte coronamaatregelen.

Toen duidelijk werd wat wel mogelijk was, is de show in drie weken uit de grond gestampt, vertelt coördinator Dionne Aldus. ‘Tentenbouwers, barmensen, artiesten: iedereen stond meteen klaar om te helpen. Het is niet de schaal die we gewend zijn van het introfestival, maar dat dit kan is al geweldig. We hebben elkaar al een paar keer goed geknuffeld, omdat we eindelijk weer een mooie productie neer kunnen zetten.’

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!