Kom je werken bij Vox? We zoeken een junior videoredacteur

24 sep 2021

Vox heeft een vacature. We zoeken een junior videoredacteur die graag met de camera op pad gaat om nieuwsitems te maken.

De redactie van Vox bestaat uit vier schrijvend redacteuren en een videoredacteur. Die laatste heeft ons onlangs verlaten omdat ze graag dichterbij huis wilde werken. Daarom hebben we een vacature.

Wat we zoeken: een enthousiaste junior videojournalist die aansprekende, korte video’s kan maken over wetenschappelijk onderzoek, het studentenleven en het reilen en zeilen op de campus. Iemand die net zo lief op reportage gaat in een studentenhuis als een onderzoeker interviewt in het lab. Het is een baan voor 24 uur per week, in eerste instantie voor een jaar (verlenging is mogelijk).

Vox is het onafhankelijke nieuwsmedium van de Radboud Universiteit. De redactie brengt nieuws over alles wat studenten en medewerkers aangaat. We opereren vanuit ons redactiekantoor midden op de campus. Studenten en freelancers lopen geregeld binnen met ideeën voor verhalen en om artikelen aan te leveren.

Meer informatie over de vacature en over hoe je kan solliciteren is hier te vinden. Bekijk onze eerdere nieuwsvideo’s op deze plek.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!