Navarone, Fresku en Jody Bernal naar Radboud Rocks

23 apr 2019

Maak je op voor de knallende riffs en krachtige uithalen van frontman Merijn van Haren: Navarone komt naar Radboud Rocks. De Nijmeegse rockband sluit op 23 mei het festival af op het Erasmusplein.

Sinds The Voice of Holland, waar Navarone de finale haalde, staat de Nijmeegse band weer op de kaart. Onder het grote publiek kregen de rockers er een grote schare fans bij. Niet onlogisch dus dat de universiteit de rockers nu presenteert als hoofdact op haar eigen festival Radboud Rocks op 23 mei.

Vierde album

De universiteit is geen onbekend terrein voor Navarone. Frontman Merijn van Haren studeerde er ooit geschiedenis en cultuurwetenschappen. In Café Dollars trad hij op donderdagavonden vaak op met zijn coverbandje. Overigens studeerde Van Haren niet af – al snel koos hij voor de muziek. Niet zonder succes, want vorig jaar gaf de band zijn vierde album uit.

Andere artiesten die de main stage betreden zijn FRESKU, Michelle David & the Gospel Sessions, Splendid en MC Simon Mamahit. De Loco Loco Stage voor het Cultuurcafé is voor de optredens met een knipoog. Jody Bernal, Ronnie Ruysdael en Loco Loco Disco Show moeten voor het feestje zorgen. Ook vindt daar de derde editie van De Grote Studenten Battle plaats, waarin studentenorganisaties het tegen elkaar opnemen met ludieke opdrachten.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!