Dossier

Nog één keer los in TvA

16 dec 2017

Nog één keer volop gebruik maken van het Thomas van Aquino-gebouw kan op woensdag 17 januari tijdens de TvA Tribute. Het gebouw waar men nu nog zit te zweten op moeilijke tentamenstof zal dan omgetoverd worden tot een festivalparadijs.

Er zijn maar weinig studenten en medewerkers die de sloop van Thomas van Aquino een verdrietige zaak vinden. Voor de rest is het vooral reden tot feest. En dat feest, dat komt er.

Huldebetuiging
Met recht mag de TvA Tribute een huldebetuiging genoemd worden. Voor één dag wordt het daadwerkelijk leuk om het gebouw te betreden, dankzij talloze activiteiten. Lasergamen, escaperooms, silent disco, sumo worstelen, bowlen, weerwolven en karaoke. Ook wordt er een barretje opgebouwd om te borrelen, zullen er buiten foodtrucks te vinden zijn en is er een band ingehuurd.

‘Er wordt een beetje een festivalsfeertje neergezet’, legt medewerker van de managementfaculteit Bjorn Teeuwen uit. ‘Grotere activiteiten, zoals het lasergamen wisselen we af met wat kleinere activiteiten in de kleinere ruimtes. Zo is er overal en voor iedereen wat te beleven.’

‘Als TvA plat gaat, moet er nog wel een goed feestje gegeven worden’

TvA Tribute wordt georganiseerd door de vijf studieverenigingen van managementwetenschappen, samen met drie verenigingen van sociale wetenschappen en de sportkoepel NSSR. Al jaren wordt er geroepen: als TvA plat gaat, moet er nog wel een goed feestje gegeven worden. Die kans willen we dus ook zeker pakken’, aldus Bjorn Teeuwen. Het lasergamen zal vier euro kosten, maar voor de rest is het hele feest gratis. Woensdag 20 december kun je van half 1 tot half 2 ’s middags alvast je kaartjes voor het lasergamen kopen, bij het Student Informatie Punt in TvA 3.

Geen sloopfeest

‘Het spannende wordt dat het gebouw nog niet onbewoonbaar mag zijn’, kijkt Teeuwen vooruit. ‘Wc’s moeten bijvoorbeeld nog werken’. Het is absoluut niet de bedoeling dat het een sloopfeest wordt, hoewel dit in de wandelgangen nog weleens geroepen wordt.

Neem nu Project Paintball, een initiatief van De Pipet (het Nijmeegse studentenequivalent van De Speld), voor ieder die aan het o zo saaie TvA wat kleur wil geven. ‘Dat is absoluut niet de bedoeling’, zegt Teeuwen, ‘er mag niks kapot’. Meer informatie over het feest kun je hier vinden.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!