Redactie Vox opnieuw verhuisd, nu naar eerste verdieping TvA1

10 jan 2020

De redactie van Vox is vandaag en gisteren verhuisd. Vanuit het voormalige Volkenkundig Museum op de begane grond van Thomas van Aquinostraat 1, is het kantoor verplaatst naar de eerste verdieping in hetzelfde gebouw.

De afgelopen jaren verhuisde Vox verschillende keren. Eerst vanuit de Comeniuslaan naar Thomas van Aquinostraat (TvA) 4, daarna naar Thomas van Aquinostraat 2 en toen het grootste deel van die straat was gesloopt door naar Thomas van Aquinostraat 1. Een kleine twee jaar werkte de redactie vanuit het voormalige Volkenkundig Museum op de begane grond. Die ruimte is nu door het college van bestuur aangewezen als onderkomen voor het Teaching and Learning Centre van de Radboud Universiteit. Vandaar dat Vox opnieuw moest inpakken.

Uitzicht

Vanaf vandaag huist de redactie op de eerste verdieping van de Thomas van Aquinostraat 1. Tussen een aantal kamers zijn de muren doorgebroken, zodat één kantoor is ontstaan. Een kamernummer staat nog niet op de deur, maar 1.1.41 is een van de ruimtes waar de journalisten hun bureau hebben neergezet. Het nieuwe redactielokaal kijkt uit op de nieuwbouw van sociale wetenschappen. De verwachting is dat TvA1 nog ten minste een paar jaar overeind zal blijven staan.

Wie verdwaald is en contact zoekt met de redactie: bel 024-3611892

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!