Met collega’s in kerstsfeer dineren op de campus? Dat kan op woensdag 15 december en donderdag 16 december in de Refter, tussen vijf en zeven uur. U kunt dan genieten van een heerlijk driegangen kerstdiner, muzikaal omlijst door een cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest, Q lite Harmony (studentenorkest) of Quintessence, het Nijmeegs Studentenkoor Alfons Diepenbrock en het Nijmeegs Blazersensemble.
U kunt zelf uw – al dan niet vegetarische – kerstmenu samenstellen. Voor nog geen € 8,- kiest u een soep (voorgerecht: € 1,25, externen: € 1,50), een hoofdgerecht (€ 5,- , externen: € 7,50) een dessert (€ 2,-, externen: € 2,50). Een prachtig Kerstdiner voor een zacht prijsje!
> Weekmenu Refter
|
KERSTMENU WOENSDAG 15 DECEMBER 2010
Soep: ● Krachtige ossenstaartbouillon met Madeira, knolselderij, wortel en verse tuinkruiden of ● Licht gebonden crèmesoep van bospaddenstoelen met Parmezaanse kaas (vegetarisch)
Hoofdgerecht: ● Toscaanse kalkoen met een vulling van zwijsham en olijven, zachte sherrysaus, Noisette aardappelen en haricots verts met spekjes en appelcompote of ● Taart met tomaat, mozzarella en geitenkaas, saus met dragon, basilicumrisotto met rucola en broccoli met geroosterde paprika (vegetarisch)
Dessert: ● Gesuikerd korstbakje met rood fruit, kaneelmousse en gevuld speculaas of ● Witte en bruine chocolademousse met kletskoppen, vanillesaus en gekonfijte citrusvruchten of ● Panna cotta met amandel, gemarineerde kersen en Indische spekkoek
Muziek: Van 17 – 18 uur: het cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest Van 18 – 19 uur: Q lite Harmony
|
|
KERSTMENU DONDERDAG 16 DECEMBER 2010
Soep: ●Crèmesoep van gerookte vis met gerookte zalm en bieslook ●Heldere tomatenbouillon met venkel en pijnboompitten (Vegetarisch)
Hoofdgerecht: ● Mulfilet met een garnalenquiche en sinaasappelsaus met mierikswortel, Fijne lintpasta en macedoine van groenten of ● Flensje gevuld met bospaddenstoelen en zachte crème met knoflook, Duchesse aardappelen en rode kool met een stoofpeertje (vegetarisch)
Dessert: ● Gesuikerd korstbakje met rood fruit, kaneelmousse en gevuld speculaas of ● Witte en bruine chocolademousse met kletskoppen, vanillesaus en gekonfijte citrusvruchten of ● Panna cotta met amandel, gemarineerde kersen en Indische spekkoek
Muziek: Van 17 – 18 uur: het cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest Van 18 – 19 uur: Q lite Harmony
|