Sfeervol kerstdineren in de Refter

09 dec 2010

Met collega’s in kerstsfeer dineren op de campus? Dat kan op woensdag 15 december en donderdag 16 december in de Refter, tussen vijf en zeven uur. U kunt dan genieten van een heerlijk driegangen kerstdiner, muzikaal omlijst door een cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest, Q lite Harmony (studentenorkest) of Quintessence, het Nijmeegs Studentenkoor Alfons Diepenbrock en het Nijmeegs Blazersensemble.

U kunt zelf uw – al dan niet vegetarische – kerstmenu samenstellen. Voor nog geen € 8,- kiest u een soep (voorgerecht: € 1,25, externen: € 1,50), een hoofdgerecht (€  5,- , externen:  €  7,50) een dessert (€ 2,-, externen:  € 2,50).  Een prachtig Kerstdiner voor een zacht prijsje!
> Weekmenu Refter

KERSTMENU WOENSDAG 15 DECEMBER 2010

KerststukjeSoep:   
● Krachtige ossenstaartbouillon met Madeira, knolselderij, wortel en verse tuinkruiden of
● Licht gebonden crèmesoep van bospaddenstoelen met Parmezaanse kaas (vegetarisch)

Hoofdgerecht:
● Toscaanse kalkoen met een vulling van zwijsham en olijven, zachte sherrysaus, Noisette aardappelen en haricots verts met spekjes en appelcompote of
● Taart met tomaat, mozzarella en geitenkaas, saus met dragon, basilicumrisotto met rucola en broccoli met geroosterde paprika (vegetarisch)

Dessert:
● Gesuikerd korstbakje met rood fruit, kaneelmousse en gevuld speculaas of
● Witte en bruine chocolademousse met kletskoppen, vanillesaus en gekonfijte citrusvruchten of
● Panna cotta met amandel, gemarineerde kersen en Indische spekkoek

Muziek:
Van 17 – 18 uur: het cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest
Van 18 – 19 uur: Q lite Harmony

 

KERSTMENU DONDERDAG 16 DECEMBER 2010

Soep:   
●Crèmesoep van gerookte vis met gerookte zalm en bieslook
●Heldere tomatenbouillon met venkel en pijnboompitten (Vegetarisch)

Hoofdgerecht:
● Mulfilet met een garnalenquiche en sinaasappelsaus met mierikswortel,  Fijne lintpasta en macedoine van groenten
 of
● Flensje gevuld met bospaddenstoelen en zachte crème met knoflook, Duchesse aardappelen en rode kool met een stoofpeertje
(vegetarisch)

Dessert:
● Gesuikerd korstbakje met rood fruit, kaneelmousse en gevuld speculaas of
● Witte en bruine chocolademousse met kletskoppen, vanillesaus en gekonfijte citrusvruchten of
● Panna cotta met amandel, gemarineerde kersen en Indische spekkoek

Muziek:
Van 17 – 18 uur: het cellokwartet van het Nijmeegs Studentenorkest
Van 18 – 19 uur: Q lite Harmony

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!