Zingen en lachtherapie op katholiek evenement over klimaatverandering

22 nov 2022

Workshops over klimaatactivisme en duurzaam koken, een sessie lachtherapie en een stiltewandeling door Park Brakkenstein. Het waren maar enkele activiteiten op de Laudato Si’-studienamiddag, een katholiek evenement over klimaatverandering dat afgelopen vrijdag werd georganiseerd op de Radboud Universiteit. Zo’n 175 deelnemers uit de katholieke én de wetenschappelijke wereld schoven aan, onder meer voor een toespraak van de bisschop van Den Bosch Gerard de Korte over klimaatdepressie en duurzame hoop.

De timing van het evenement is interessant, omdat ruim een week geleden bleek dat de bisschoppen terug waren gekomen op hun besluit om de Radboud Universiteit niet langer als katholiek te zien.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

1 reactie

  1. riny van broekhoven. schreef op 23 november 2022 om 16:44

    Gelukkig er bij te blijven, houdt dapper stand, laat je zien en blijft geinteresseerd in het wel en wee van de gemeenschap. Dit is onze samenleving nu en om zo al veranderend voor een betere wereld in te blijven staan. Dank je wel om het stokje op te nemen. Alle beetjes helpen, ook met de jeugd aanwezig. Die geven al de richtlijnen. Een luisterend oor geven, : ” Wat is het, dat ik voor je doen kan?”

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!