Weektip: onbeperkt drinken voor 5 euro

06-05-2014, 00:00

Geen flauw idee wat je moet gaan doen deze week? Vrees niet. Onze uitgaanstipgevers slepen je de week door. Deze week de drinktips van Joep Sistermanns. 

Foto: HeadCRasher - Creative Commons
Foto: HeadCRasher – Creative Commons

Hee, Voxweblezer. Goed weekend gehad? Leuke festivalletjes bezocht op bevrijdingsdag? Natuurlijk heb je dat gedaan. Ah, je bent naar Groningen geweest zelfs? Wauw. En dat terwijl je geen ov meer hebt. Maar heb je nog wel een beetje geld over dan, voor de komende week? Nee, zeg je? Niet getreurd, Voxweblezer. We got your back. Vox presenteert u trots de weektip van deze week: de Wunderbar op donderdagavond.

Elke donderdagavond tussen 22.00 en 24.00 uur kun je in de bar aan de Bloemerstraat onbeperkt bier of wijn drinken voor het schamele bedrag van vijf euro. Wat zeg je? Je hebt zelfs geen vijf euro meer? Geen enkel probleem. Meld je vantevoren aan op de facebookpagina van de Wunderbar en krijg voor twee euro een stempel om onbeperkt te drinken. Je krijgt vanzelfsprekend maar één drankje per keer mee en je zult je iedere iedere tien minuten een weg moeten ellebogen naar de bar door een menigte van zatte internationale studenten en middelbare scholieren, maar het is het waard. Om twaalf uur moet je alsnog naar huis omdat je geld op is en je zult de hele avond je hoofd breken over het verdienmodel van de kroeg, maar dat zijn randzaken.

Jij komt je donderdagavond weer door, beste student. En daar gaat het om. Veel plezier!

Geef een reactie