weektip

Pre-Kerst ontspanning

06 dec 2016

Geen idee wat je deze week moet gaan doen? Geen nood, de weektippers slepen je de week door. Maarten van Gestel tipt deze week live muziek in de Studentenkerk.

Oke, geef het maar toe. Je studeert hier nu al een half, anderhalf, of zes en een half jaar en je bent nog nooit in de Studentenkerk geweest. Begrijpelijk, want je hebt niets met religie en nog nooit van de Studentenkerk-tosti’s gehoord. Maar laat daar nu eens – zo tegen kersttijd – verandering in komen.

Op dinsdag 13 december vindt namelijk het Kerstconcert plaats. Cultuur op de Campus haalt naast de usual suspects (kampvuur, warme chocolademelk & kerstfilm) twee toffe bands naar de campus. Het songwriter-duo These People ken je misschien nog van de finale van Kaf en Koren in 2015. Inmiddels is er een EP, met fijne gitaar- en vioolklanken die vragen om een langspeler. Perfect voor een koude decemberavond.

De hoofdact van de avond is de loungegroep Scarlet Mea. Die naam zegt je misschien niets, maar de band stond eerder op Eurosonic/Noorderslag en Appelpop. Hun debuutplaat werd door publiek en pers bejubeld. Genoeg redenen om eindelijk eens een keer de Studentenkerk van binnen te bekijken.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!