Adopteer een plant

17 dec 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Tjitse Ozinga Adopt a plant: Swap Edition.

Het klimaat verandert, oerwouden maken plaats voor industrie en veel Nederlandse voortuintjes verdwijnen onder oprukkende tegels of beton. Maar.. alle kleine beetjes helpen! Kom daarom aankomende donderdag naar de plant swap bij het Radboud Green Office.

Plantenliefhebbers zijn er vast al langer mee bekend. Net als bij een swap party waar mensen elkaars kleding ruilen kun je bij een plant swap je eigen stekje verhandelen voor dat van een ander. Ben je al een tijdje uitgekeken op die muffe kamerplant in de hoek, of wil je je collectie uitbreiden met een uniek exemplaar? Dan is dit dé kans om jezelf op een duurzame manier een vervroegd groen kerstcadeau te gunnen. Je kan een hele plant, maar ook een babystekje meenemen.

Ben je nog een groentje op plantengebied? Dan heeft het Green Office gratis plantjes voor je in de aanbieding. Schrijf je snel in via deze link om er eentje te bemachtigen. Wie weet heb je volgend jaar echte groene vingers gekregen en kan je dan je gegroeide plant weer ruilen voor een ander exemplaar.

Ook kan je natuurlijk gewoon langskomen om gezellig te kletsen en je kennis te delen met andere plantenliefhebbers. Dus wacht niet langer en help jezelf aan een nieuwe vriend voor op de vensterbank!

Adopt a plant: Swap Edition vindt plaats op 19 december van 12.30 tot 13.30 uur bij het Radboud Green Office in Thomas van Aquinostraat 1. Kijk voor meer informatie hier.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!