Closing Party bij The Yard

18 dec 2018

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Pim ten Broeke de Closing Party georganiseerd in sportcafé The Yard.

‘The Yards closing party’: gaat de tent sluiten dan? Integendeel! Om de laatste academische dag van 2018 af te sluiten en om twee weken ‘geen uni’ in te luiden, organiseert sportcafé The Yard aanstaande vrijdag een eindejaarsfeestje.

Een feestje in het sportcafé is een welkome aanvulling op nieuwjaarsborrels van bijvoorbeeld de studie of vereniging: The Yard bevindt zich op een centrale plek waar je niet alleen mensen van je eigen faculteit tegenkomt. Daarnaast nodigt The Yard, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Cultuurcafé – dat in het algemeen toch vrij groezelig is en waar de kleine tafels weinig uitnodigen tot uitwisseling met vreemden (en om over de vaak lange wachtrij nog te zwijgen) – meer uit tot een praatje.

Indoor glasheffen

Tussen 15.30 (want geen bier voor half vier) en 20.00 uur zijn sportieve en minder sportieve studenten van de Radboud en de HAN welkom. De sport die op het programma staat is, natuurlijk, indoor glasheffen.

Op het programma staan verschillende optredens: het DJ-duo Fahrenheit, DJ Friedy, Clance Vaasen en Lisa Harbers zorgen voor een afwisselend muziekprogramma. Een delegatie van studentendansvereniging Dance Fever verzorgt daarnaast een optreden.

The Yard timmert de laatste tijd aan de weg: met een hippe nieuwe naam, nieuw interieur en een maandelijkse sportpubquiz, komt het sportcafé nu dus met een eindejaarsfeestje. Een eerste editie is natuurlijk altijd even afwachten, maar door de samenwerking met Cultuur op de Campus en Radboud Services en de aangekondigde artiesten lijkt het een mooi feestje te worden.

En anders zorgt de bierprijs daar wel voor: voor een biertje, wijntje of fris leg je voor de gelegenheid maar €1,50 neer. Genoeg reden dus om vrijdag even langs te gaan na je college!

Hier vind je het Facebook-evenement.

2 reacties

 1. vincent barendregt schreef op 20 december 2018 om 14:54

  Beste Pim,

  Uiteraard is een beetje gratis reclame voor een feestje in The Yard leuk, maar wat ik niet zo goed begrijp is dat je je in je bericht zo negatief uitlaat over het cultuurcafe. Ik zou je graag eens uitnodigen voor een kop koffie of een biertje, want ik krijg de indruk dat je al lang niet meer bent geweest. Groezelig? Lange wachtrijen? Niet iets waar wij ons in herkennen. Maar misschien is dat een kwestie van beleving en kan de gezelligheid van een bruin cafe jou niet bekoren.

  Met vriendelijke groet,
  Vincent Barendregt (Teamleider Cultuurcafe)

  • Pim ten Broeke schreef op 21 december 2018 om 15:35

   Ha Vincent,
   Dank voor je reactie. Ik ben het, teruglezend, met je eens dat mijn omschrijving van het cultuurcafé wat (overdreven) aangedikt is.
   Ik zal binnenkort een bezoek brengen om mijn mening te heroverwegen.
   Groet en fijne feestdagen,
   Pim

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands