De techno-pianist

11 jul 2017

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Maarten van Gestel een wat a-typische pianist in Doornroosje.

Concerten zijn lastig te weektippen, aangezien de beste optredens per definitie uitverkocht zijn. Naar de Vierdaagsefeesten ga je toch wel, de rest van je vakantie is waarschijnlijk volgepland en dit is onze laatste weektip van het collegejaar. Dus tippen we alvast een concert in januari, zodat je nu vast kaarten kunt halen.

In januari komt ‘pianist’ Nils Frahm naar Nijmegen. Pianist staat tussen aanhalingstekens, want Frahm is veel meer is dan dat. Je hoeft maar naar zijn Boiler Room-optreden te kijken om dat te beamen. Synthesizers en beats maken hem de coolste componist die je ooit gaat zien. En zien ga je hem, want hoewel zijn concerten in Berlijn en in Paradiso in Amsterdam zijn uitverkocht, kun je voor het optreden in Doornroosje nog kaartjes kopen.

Twintig euro is daarbij een spotprijs. Eigenlijk koop je er namelijk veel meer mee dan alleen een concertkaartje. Denk aan de anticipatie: naast vijf december heb je nu ook negentwintig januari om naar uit te kijken. Of denk aan de verrassing: tegen de tijd dat het 2018 is, ben je dat concert allang vergeten. Totdat je in de laatste week van januari een onverwacht cadeautje van jezelf krijgt. In de tussentijd helpt het Hammers van Frahm je de zomer door.

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

1 reactie

  1. dezzinski schreef op 27 juli 2017 om 15:21

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!