Honig Halloween Nights 2017

23 okt 2017

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week een gruweltip van Thijs van Beusekom: Halloween staat immers voor de deur.

Halloween staat weer voor de deur, dit jaar in de vorm van gekken en bloeddorstigen. Ze komen uit de schaduw van de Honigfabriek om je mee te nemen naar… tja, waar naartoe eigenlijk? Aanstaand weekend is het voormalig tarwezetmeelbedrijf onderhevig aan de gevaarlijk enge radioactieve straling van de ramp van Tsjernobyl. In 1986 ontplofte daar een kerncentrale, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien.

Huiveren en bibberen geblazen dus, van vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober. Tijdens de Honig Halloween Nights 2017 kunnen de horrorfanaten zich uitleven. Zij kunnen deelnemen aan een escaperoom en/of wandelen door een spookhuis, eventueel te combineren met een hapje eten (als de eetlust je inmiddels niet is vergaan).

Tsjernobyl als thema is misschien wat dubieus – de ramp heeft immers veel impact gehad op de volksgezondheid. Goed om daarbij stil te staan, als je door het Honigcomplex loopt. Desondanks zijn mutanten en radioactiviteit niets nieuws onder de zon in horrorland.

Organisator Michael Snoek zegt tegen De Gelderlander met het thema van dit jaar ‘de grenzen van het betamelijke op te zoeken.’ Daarom moeten alle deelnemers vóór hun deelname een contract ondertekenen, waarin zij de huisregels van het evenement accepteren. De acteurs die meespelen, mogen je namelijk aanraken, wat door sommigen als onplezierig kan worden ervaren. Als je nog steeds durft te gaan, kun je hier kaarten kopen.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!