Indie Disco in Merleyn

08 jul 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout de Indie Disco in Merleyn.

Afgelopen weekend vertrok half Nijmegen weer naar de Groene Heuvels bij Beuningen voor het festival Down the Rabbit Hole. Een weekend lang feest en gezelligheid, maar bovenal veel goede muziek. Down the Rabbit Hole wordt ook wel het alternatieve broertje (of zusje) van Lowlands genoemd. Maar degenen die nu al terug willen naar deze optredens van afgelopen weekend hoeven niet lang te treuren. Aankomende zaterdag kunnen de voetjes alweer van de vloer bij de Indie Disco in Merleyn.

‘Indie Disco: hét feest voor eenieder die z’n dansvloervitamines wel met een alternatief smaakje prefereert’, zoals de organisatie het zelf omschrijft. Dus geen Bizzey in de El Sombrero, maar Tame Impala, Balthazar en Kendrick Lamar in Merleyn, het kleine broertje van Doornroosje. Muziek van alle tijden passeert de revue, van net uitgekomen nummers tot oude hits. En dan vooral in de categorie indie, rock en electro.

Degene die de avond aan elkaar draait is Maarten W. Hij is al jaren de vaste dj bij Indie Disco, dat meerdere keren per jaar wordt georganiseerd. Deze editie is wel een bijzondere. Het luidt immers het begin van de jaarlijkse Vierdaagsefeesten in. Een extra groot feest dus.

De aankomende Indie Disco is zaterdag 13 juli vanaf 23.59 uur. Een ticket kost 5 euro en kan alleen aan de deur worden gekocht. Meer informatie vind je hier.

Onze weektippers gaan op vakantie. In augustus komen ze terug en helpen ze je weer de week door.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!