Koningsdag

22 apr 2016

Het belooft een grillige Koningsdag te worden. Weerberichten dat het gaat regenen, hagelen en sneeuwen, vliegen ons om de oren. Er zijn zelfs al festivals verplaatst naar binnen, om zich zo tegen het slechte weer te wapenen.

In Nijmegen gaat alles vooralsnog gewoon door. Vooral Oranjepop lijkt dit jaar een bezoekje waard. Het festival in het Hunnerpark is al jaren een grote publiekstrekker op Koningsdag (en Koninginnedag). Dit jaar wordt flink uitgepakt met een goede line-up: Jungle By Night, De Likt, Janne Schra en Sue the Night zijn onder andere van de partij. Heel veel toffe artiesten dus, voor een kleine prijs van zes euro. Mocht je toch (zelfs net na de uitbetaling van de stufi) krap bij kas zitten, wees er dan vroeg bij. Wie er tussen 12.00 en 13.00 uur al is, mag gratis naar binnen.

Niet gratis maar wel een aanrader, is de Oranjepop afterparty. DJ Maarten W, koning van de Indie Disco, sluit het festival af in de Merleyn. Wie meer houdt van Nederlandstalige muziek kan even verderop – in de Molenstraat – zijn hart ophalen. Daar wordt de dag afgesloten door niemand minder dan rapper Ali B. / Nicole Nibbering

Oranjepop is woensdag 27 april van 12.00u tot 23.00u in het Hunnerpark. Toegang is gratis tot 13.00u, daarna kost een kaartje €6,-.

Oranjepop Afterparty: Indie Disco begint om 23.00u in de Merleyn

Leuk dat je Vox leest! Wil je op de hoogte blijven van al het universiteitsnieuws?

Bedankt voor het toevoegen van de vox-app!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!