Mary Poppins Movie Night

20 mei 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Joos de Ruiter de Mary Poppins filmavond.

Komende woensdagavond is het tijd voor alle musical- en Disneyliefhebbers om een zak popcorn in de magnetron te gooien en lekker te gaan zitten in C. Cultuur op de Campus screent die avond namelijk de klassieker Mary Poppins (1964). Kijk mee hoe de magische kinderjuffrouw Mary Poppins met haar paraplu en handtas uit de lucht afdaalt om zich te ontfermen over de familie Banks. Samen met haar metgezel Bert de schoorsteenschoonmaker (Dick van Dyke) neemt ze de kinderen mee op avontuur door de steegjes, over de daken en in de stoepkrijttekeningen van Londen en leert ze deze familie wat er echt belangrijk is in het leven.

Er is genoeg plezier te beleven aan deze film, zowel aan de klassieke Disneyanimatie als aan perfecte leading lady Julie Andrews, maar het sterkste aspect is zonder twijfel de onvergetelijke soundtrack. Zelfs als je de film nog nooit gezien hebt, komen de melodieën van A Spoonful of Sugar of Chim Chim Cher-ee je toch bekend voor. Deze avond krijg je ze op een geheel nieuwe manier te horen: de film zal vergezeld worden door live gezang van Campuskoor Veelstemmig. Dit internationale studentenkoor telt vijfentwintig man en zal onder leiding van dirigent Willibrord Huisman het publiek een unieke ervaring bezorgen.

Dus of je een groot fan bent, of je als leek eindelijk een keer erachter wil komen wat supercalifragilisticexpialidocious betekent, dit is je kans.

De Mary Poppins Movie Night is woensdag 22 mei om 19.30 uur in Theaterzaal C. Kaartjes kosten drie euro.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!