Singlefeestje in Doornroosje

13 feb 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout het Singlefeestje in Doornroosje.

Herinner je de eerste CD die je kocht nog? Of de nummers waar je op los ging toen je als veertienjarige voor het eerst naar de plaatselijke discotheek mocht? Of zou je tijdens het stappen soms willen dat de DJ eens een keer wel je verzoekje wil draaien? Dan is het Singlefeestje in Doornroosje aankomende vrijdag het feest waar je heen moet.

Nee, het doel van het Singlefeestje is niet om naar liefde – of lotgenoten – zoekende vrijgezellen aan elkaar te koppelen (hoewel dat natuurlijk ook kan). Het feest draait om duizenden cd-singles die in bakken voor je klaarliggen. Ga op zoek naar je favoriete single, van recente hits tot golden oldies en van rock tot dance. Voor ieder wat wils dus. Geef de plaat vervolgens af bij de DJ en voor je het weet sta je op je favoriete nummer te dansen. Waan jezelf zo de DJ voor een avond.

Singlefeestje wordt georganiseerd door Triomf, een Nederlands productiebedrijf dat bijvoorbeeld ook mee heeft gewerkt aan het organiseren van 3FM Serious Request, International Film Festival Rotterdam en North Sea Jazz Festival. Singlefeestje is een terugkerend evenement dat door heel Nederland plaatsvindt. En het is populair: de vorige editie in Nijmegen was uitverkocht.

Singlefeestje vindt plaats op 15 februari van 23:00 tot 04:00 in Doornroosje. Een kaartje kost 13 euro. Tickets en meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands