Speciaalbiertjes bij Malle Babbe

03-01-2017, 11:47

Foto: Shirley de Jong (cc)

Geen idee wat je deze week moet gaan doen? Geen nood, de weektippers slepen je de week door. Maarten van Gestel tipt een goed begin van 2017.

Goede voornemens voor 2017: meer uren in de UB voor je bachelor’s degree, meer rondjes Waalbrug voor je killerbody… En meer van die lekkere speciaalbiertjes die je in 2016 ontdekte. Studie en sport mogen dan essentieel zijn, je studeert in Nijmegen en daar is bourgondisch genieten ook van cruciaal belang.

Om het jaar goed te beginnen, drink je deze week niet minder dan vier specialbieren voor maar €12,50 bij Café Malle Babbe aan de Molenstraat. Naast dorst krijg je daar ook honger van, die je voor de verandering niet hoeft te stillen bij Mr. Döner aan de overkant. Bij de deal zitten namelijk twintig stuks bittergarnituur inbegrepen. De voucher koop je hier.

Voor wie moeite heeft aan zijn of haar nieuwjaarsvoornemens vast te houden, is de app Untapped een goeie. Die onthoudt elk biertje dat je ooit gedronken hebt. Zoals je op de Xbox of Playstation achievements of trophies haalt, geeft Untapped je medailles. Bijvoorbeeld als vijf verschillende Oost-Europese bieren ophebt. Start deze eerste januariweek en open de strijd met je vrienden en studiegenoten. Want hoewel zij je misschien verslaan in studieresultaten of killerbody, word jij dit jaar de onbetwiste speciaalbierkoning.

Geef een reactie