Tribute in Oost

05 feb 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Thijs van Beusekom het festival Tribute in Oost.

Fan van de diversiteit van David Bowie, of van de Nederpop van Doe Maar. Schreeuw je liever mee met de rocknummers van Kings of Leon of met die van Creedence Clearwater Revival. Het is allemaal mogelijk aanstaande zaterdag. Dan is namelijk het festival Tribute in Oost in, verrassing!, Nijmegen-Oost. Op zeven locaties (her)beleef je een concert van je favoriete band.

Ook dit jaar weet Tribute in Oost weer een top line-up neer te zetten. Waar vorig jaar onder andere Bruce Springsteen, Bob Marley en Blondie het affiche sierden, worden er ook dit jaar weer een aantal wereldberoemde artiesten en bands geëerd. Op zeven verschillende locaties in Oost hoor je de muziek van David Bowie, Kings of Leon, Status Quo, Doe Maar, Creedence Clearwater Revival, Coldplay en The Cure. Alle coverbands brengen een avondvullend programma met bekend en minder bekend werk.

Tribute in Oost is een festival om te genieten van iconische muziek terwijl je van kroeg naar kroeg struint in een van de mooiste stadsdelen van Nijmegen. Hiermee is het festival een goede gelegenheid om eens wat nieuwe kroegen te ontdekken (de muziek ken je waarschijnlijk al wel). Ooit in het van historie doordrenkte Trianon geweest? Of gekozen uit het ruime assortiment speciaalbieren of whiskeys van Café Jos? Wie houdt van goede muziek en een bruin café mag Tribute in Oost zeker niet overslaan. Wie daar niet van houdt, kan zaterdagavond beter binnen blijven.

Een passe-partout voor Tribute in Oost kost 7,50 euro. De muziek begint om 21.00 uur. Vergeet niet contant geld mee te nemen!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands