University Unplugged

13-02-2017, 10:51

Foto: Marjolein van Diejen

Geen idee wat je deze week moet gaan doen? Geen nood, de weektippers slepen je de week door. Maarten van Gestel tipt deze week een muziekavond op grote hoogte.

Was jij op de basisschool de ster van de mini-playbackshow, op de middelbare school de god van de muziekavond, maar ben je op de universiteit tot grijze muis in de kelder van de UB vervallen? Niet getreurd. Aanstaande woensdagavond schittert jouw muzikale supernova bovenin de twintigste verdieping van het Erasmusgebouw.

Daar organiseert Cultuur op de Campus University Unplugged. De bonte avond van Nimma, zeg maar. Al sinds haar opening schreeuwt de Sky Lounge om intieme huiskamerconcerten en tot-vijf-uur-durende technofeestjes. Die laatste keurt het College van Bestuur waarschijnlijk af, maar de eerste vindt met enige regelmaat plaats. En bij University Unplugged speel jij – met je Bowie-esque gitaarskills, met je introverte liefdesdichten, met je zelf-geproclameerde gevoel voor humor – de hoofdrol.

Geen talent? Kom dan vooral toch kijken en luisteren. Als het niet voor de muziek is, maak dan van de gelegenheid gebruik om met een glas rode wijn weemoedig over de Thomas van Aquinostraat uit te kijken. Die gaat binnenkort tegen de vlakte. Óf (onze tip): verwoord je mooiste TvA-herinneringen in een lofdicht en draag het voor op University Unplugged.

University Unplugged. Woensdagavond 20:00 uur, 20e verdieping Erasmusgebouw. Meld je aan door een mail te sturen naar bestuur@cultuuropdecampus

Geef een reactie