Feestjes op Tweede Kerstdag

23 dec 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout de leukste feestjes op Tweede Kerstdag.

De kerstdagen staan voor de deur. De meesten ontkomen er dan ook niet aan: je moeder die zonder echt veel talent het driegangenmenu van de Albert Heijn probeert na te maken, je oom die het niet kan laten een discussie te starten over wat jij er nu van vindt dat we straks nog maar 100 mogen rijden op de snelweg, of je tante die voor de zoveelste keer vraagt wat je nu eigenlijk kan worden met je studie.

Misschien heb je deze twee dagen goede, maar wat vermoeiende gesprekken met de familie moeten voeren en ben je wel toe aan wat plezier met vrienden. Of heb je je helemaal volgestopt met rollade, feeststol en kerstkransjes en durf je de komende tijd niet meer in de buurt van de weegschaal te komen. Speciaal voor diegenen die wat calorieën willen verbranden of uitkijken naar een feestje met vrienden, zetten we de places to be in de avond van Tweede Kerstdag op een rijtje.

De Top 2000-fans moeten zich naar Bar Socio begeven in de Van Welderenstraat. Deze bar is namelijk helemaal omgetoverd tot Top 2000-café. Vanaf Tweede Kerstdag tot aan oudjaar kun je hier elke dag met een biertje of wijntje in de hand genieten van de ‘lijst der lijsten’. Ben je meer fan van techno, dan is Subcultuur: de Nachtmis wat voor jou. Twee artiesten nemen je tot in de vroege uurtjes in de Vasim mee in een ‘obscuur kerstverhaal’. De r&b, Reggaeton en hiphop-fans zijn bij Plakken en Schuren in LUX aan het goede adres. Voor de liefhebbers van indie en alternatieve muziek, zijn er de feesten Kerst met Ballen in de NDRGRND en de geregeld terugkomende Indie Disco in Merleyn. Heb je zin in ’80s, ‘90s en ‘00s, dan moet je bij Smells like Alternative in de Brebl zijn.

Smells like Alternative vindt plaats in de Brebl van 22.00-03.00 uur. Kaartjes kosten 5 euro aan de deur. De Indie Disco begint om 23.00 uur in Merleyn en ook hier kosten kaartjes 5 euro aan de deur. Subcultuur: de Nachtmis vindt plaats van 23.00 uur-06:00 uur. Tickets kosten 24 euro en zijn hier te koop. Kerst met Ballen in de NDRGRND begint om 23.00 uur en entree is gratis. Plakken en Schuren is in LUX vanaf 23.00 tot 05.00 uur. Kaartjes kosten 7,50, alleen aan de deur.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!