Foodtruckfestival TREK

27 mei 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout Foodtruckfestival TREK.

Een lang Hemelvaartsweekend staat voor de deur. Tot nu toe heeft het weer deze maand nog niet echt enthousiast gemaakt om erop uit te gaan. Maar als er dan niet van de zon genoten kan worden deze korte vakantie, dan wel van goed eten. In het Hunnerpark wordt namelijk weer het jaarlijkse foodtruckfestival TREK georganiseerd.

De laatste jaren winnen foodtrucks steeds meer aan populariteit. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het festival al voor de zesde keer georganiseerd wordt en nog steeds veel bezoekers trekt. Het festival trekt elk jaar in de maanden mei tot en met september door heel Nederland. Dit weekend doet het Nijmegen aan.

Wat betreft het aanbod van eten is er voor ieder wat wils. Volgens de organisatie zullen er onder andere sushi, hamburgers, Surinaams en vegetarisch eten te vinden zijn. Als je daar dorst van hebt gekregen, zijn er verschillende opties. Zo is er een wijnbar, Biergarten en een cocktailbar.

Naast eten zijn er ook nog andere dingen te beleven. Zo is er voor opkomende bands en kunstenaars de mogelijkheid om zichzelf te presenteren op het festival. Ook is er een theaterkaravaan. Er zijn dus verschillende optredens. In de avond zal een dj het overnemen en kan er gedanst worden op funk- soul en dancehits.

En als je na iets te veel cocktails je zonden wil overdenken, is zelfs dat mogelijk. Er is namelijk een pastoor waar je kan biechten. Dan kun je daarna weer met een gerust gevoel aan een nieuw biertje beginnen.

Het foodtruckfestival wordt van 30 mei t/m 2 juni georganiseerd in het Hunnerpark en is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je hier

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!