Rollerdisco in De Vereeniging

22 jan 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout de rollerdisco in concertgebouw De Vereeniging.

Wie heeft er vroeger niet gerolschaatst? En wat is er nog leuker dan rolschaatsen? Juist, rolschaatsen en dansen tegelijk! Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is het tijd om je rolschaatsen weer uit het stof te halen, want aankomende zaterdag organiseert concertgebouw De Vereeniging een rollerdisco.

Wegens het grote succes van vorig jaar is de rollerdisco dit jaar weer terug. De hele zaterdagmiddag is de zaal van De Vereeniging omgebouwd tot rolschaatswalhalla. Er is een grote dansvloer waar een dj de muziek zal verzorgen. En voor degenen die moe zijn of van wie rolschaatsen niet hun grootste talent is, is er ook een bar waar je wat kunt drinken. Als je nu nog niet overtuigd bent, helpt dit misschien: de toegang is helemaal gratis!

De rollerdisco is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, dat van 25 tot en met 27 januari wordt georganiseerd. In dit weekend worden er in meer dan zeventig theaters door heel Nederland verschillende activiteiten en voorstellingen aangeboden voor maximaal tien euro. Een deel van de activiteiten is gratis. Doel is om meer mensen de kans te geven kennis te maken met wat het theater te bieden heeft.

Buiten de rollerdisco organiseert De Vereeniging in het Nationaal Theaterweekend onder andere een theatercollege door documentairemaker Ruben Terlou, een stand-up comedyshow en een bluesconcert.

De rollerdisco is op zaterdag 26 januari van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis en het meenemen van eigen skates is toegestaan. Als je die niet hebt, kun je ze ter plaatse huren voor 5 euro per uur. Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands