Managementfaculteit wint Radboud Sports

29 jun 2018

De managementfaculteit is de grote winnaar van Radboud Sports. In een erg spannend finalespel werd het team van de faculteiten letteren en filosofie, theologie en religiewetenschappen verslagen, en het team van de sociale wetenschappen.

De zesde editie van Radboud Sports, dit jaar in het teken van de 95ste verjaardag van de universiteit, begon met een optocht naar het sportcentrum via de Erasmuslaan. Op het sportveld werd een luchtfoto genomen van alle deelnemers die het lustrumlogo uitbeeldden.

De wedstrijdjes basketbal, hockey, voetbal en volleybal op de Strijd der Faculteiten verliepen soms pittig, maar altijd sportief. Ook minder fysieke sporten zoals een pubquiz, schaken en een segwaytour stonden op het programma. De hoge temperaturen hadden geen invloed op de inzet van de deelnemers, integendeel.

Balans

Robin van Galen in theaterzaal C.

Om 16.00 uur hield waterpolocoach Robin van Galen, die het Nederlandse damesteam in 2008 naar olympisch goud gidste, een lezing over leiderschap in theaterzaal C. ”Een team bestaat niet enkel uit Messi’s en Ronaldo’s’, klonk het. ‘Je moet altijd op zoek naar de juiste balans.’

Daarna volgde de grote apotheose. In het niet altijd even gemakkelijk te volgen finalespel moesten alle teams zeven verschillende sporten in estafettevorm afwerken.

Uiteindelijk trok de managementfaculteit aan het langste eind, voor de letteren en FTR-faculteit en de faculteit sociale wetenschappen.

2 reacties

  1. Roos schreef op 30 juni 2018 om 23:35

    • Mathijs Noij schreef op 1 juli 2018 om 13:47

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!