Vanaf maandag is alle horeca op de campus open

03 sep 2021

Wie volgende week op de campus wil lunchen, is niet per se aangewezen op de eigen broodtrommel: vanaf maandag zijn alle horecalocaties op de campus open. Studenten die op de campus een online college willen volgen, moeten een studiewerkplek reserveren.

Komende maandag, bij de start van het academisch jaar, zal het voor het eerst in lange tijd weer wat drukker zijn op de campus. In lijn met het kabinetsbeleid wil de Radboud Universiteit zoveel mogelijk fysiek onderwijs aanbieden. Tot 75 studenten zijn welkom per collegezaal, al vinden sommige docenten het nog te vroeg voor fysieke colleges.

Omdat al die mensen ook moeten lunchen, gaan vanaf maandag alle horecalocaties op de campus open, laat een universiteitswoordvoerder weten. In de Refter kan je tijdens de lunch soep en broodjes afhalen bij koffiebar Panama en food court Sousa. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn warme maaltijden te krijgen bij food court Craft.

Reserveren

Lunchen op de campus kan ook bij het Gerecht in het Grotiusgebouw en bij FNWI-restaurant Giga-Bite. Wie tussen de colleges honger krijgt, kan terecht bij de Coffeecorner van de UB en het Grotiusgebouw, in de Q-Bar, bij Café C en in het nieuwe Grand Café Iris in het Maria Montessorigebouw. Sportcafé the Yard is geopend van 12.00 tot 20.00 uur, het Cultuurcafé van 12.00 tot 20.00 uur. Sinds de introductie is ook de Spar University open.

Wegens de coronamaatregelen mogen in de horeca-locaties momenteel maximaal 75 personen zitten. In de eerste maanden van het collegejaar kunnen in het Grotius-, Erasmus-, Elinor Ostrom-, Maria Montessori- en wellicht ook in het Huygensgebouw ook onderwijsruimtes gereserveerd worden als pauzeruimte.

Studiewerkplekken

In het nieuwe collegejaar zullen veel studenten een combinatie van fysieke en online colleges hebben, soms ook op dezelfde dag. Studenten die op de campus een online college willen volgen, moeten een studiewerkplek reserveren. Buiten lunchtijd kunnen deze studenten ook terecht in de horeca-locaties. Deze studiewerkplekken hoeven niet gereserveerd te worden.

1 reactie

  1. Sportcafé liefhebber schreef op 6 september 2021 om 09:07

    Raar dat de openingstijden van the Yard zo zijn ingekort. Waf moeten sportverenigingen nu na hun training? Dat lijken mij juist de beste uren voor de omzet!

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!