Introductieweek

19 aug 2019

Geen idee wat je de komende week moet gaan doen? Onze weektippers weten raad! Deze week tipt Robin Oosthout een paar uitblinkers van de introductieweek.

Deze week barst de introductie van de Radboud Universiteit los en leren duizenden nieuwe eerstejaars Nijmegen kennen. Dat betekent ook een hele hoop activiteiten en feesten verspreid over de stad. Grote kans dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Hieronder daarom een paar activiteiten die eruit springen.

1. Silent disco bij Carolus Magnus

De silent disco is weer helemaal in. En dat is ook niet gek: het is leuk, en er is voor ieders muzieksmaak wat wils. Ook tijdens de introductie kun je de koptelefoon opzetten. Carolus Magnus organiseert namelijk van 19 tot en met 22 augustus elke avond van 17.00 tot 23.00 uur een silent disco op hun buitenpodium voor de sociëteit. En wat het nog leuker maakt: het is helemaal gratis!

2. Blacklightfeesten Slow in the Dark en Temptation White

Je hoeft komende week niet bang te zijn dat er geen leuke feesten te vinden zijn in de binnenstad. Maar je kunt het ook net iets specialer maken. Sportverenigingen KUNST, FC Kunde en Morado en tennisvereniging Slow geven hun feesten wat extra kleur door een blacklight feest te organiseren. Dus trek een wit shirt aan en verwacht dansen op je favoriete muziek met een hele hoop neonverf. Het feest Temptation White van KUNST, FC Kunde en Morado is op 19 augustus vanaf 21.30 uur in BAR 2. De entree is gratis. Het feest Slow in the Dark van tennisvereniging Slow is op 21 augustus vanaf 23.00 in de Drie Gezusters. Entree is 3 euro.

3. BeestFeest

Het BeestFeest is al jaren een begrip voor studerend Nijmegen. Ook tijdens de introductie is er een editie. Deze keer is het thema ‘A whole new world’ en dat betekent een bijzonder muziekgenre: Disney. Dus heb je net de nieuwe versie van The Lion King gezien en kun je alle hits weer meezingen, dan is dit het feest om heen te gaan. Het feest is op 22 augustus vanaf 23.00 uur in Doornroosje. De entree is 3 euro voor leden van Olympus en 3,5 euro voor de rest.

Geef een reactie

Vox Magazine

Het onafhankelijke magazine van de Radboud Universiteit

lees de laatste Vox online!

Vox Update

Een directe, dagelijkse of wekelijkse update met onze artikelen in je mailbox!

Wekelijks
Nederlands
Verzonden!